Ensimmäinen blogikirjoitus, olis niin paljon kirjotettavaa, mutta kun ei tiiä mistä aloittaisi :D


Ihanaa kun on vapaapäivii, jää enemmän aikaa lukemiselle (ja tietenkin kavereille, kitaransoitolle sekä vanhempien onneksi kotitöille) Tällä hetkellä kesken olis kirja Rebekka: Mansikoita ja morsiusneitoja. Mun osalta sarja jäi kesken kahden kirjan jälkeen viime vuonna, mutta päätin taas hurahtaa Pappilan keskimmäisen lapsen toimiin. Hauska kirjasarja on, eikai sitä voi kieltää, mutta hieman (tai enemmän) omasta elämästäni poikkeava; Rebekka saa (sai, luin jo sen kohdan) oman kännykän vasta rippilahjaksi, Rebakan punaiset hiukset (olen kateellinen, väri on niin ihana :)) ylettyvät yli pepun ja hänellä on kaksi Kiinalaista adoptiosiskoja, joilla on aina toista hauskemmat ja hullummat metkut. Kannattaa lukea ;)


Kitara soi tällä hetkellä aika laimeasti, kymmenes päivä alkaa taas soittotunnit, uudella kitaralla :) Päivänsädettä ja menninkäistä soittelen tällä hetkellä, samoin vielä toi Happy X-mas (War is over) jaksaa soida, sitä kun on niin kiva soittaa, kunhan ei ajattele sanoja. Netistä oon tulostellu musteen loppuun erilaisia lauluja, mm. Gleen Get It Right, joka soi myös usein. Kannattaa kuunnella ;)


Heivattiin just joulukuusi ulos, vaihdoin huoneen järjestystä ja niin edespäin, normaalia arkea, vielä. Kyllä kohta taas jotain tapahtuu, ainakin paljon synttäreitä tulossa, omani mukaan luettuna :)